Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Au vrut să mituiască polițiști
09.05.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 358

Denunțuri, acorduri de recunoaștere a vinovăției și polițiști care au sesizat că cetățenii le-au oferit sume de bani, în speranța că vor scăpa de pedepse. Reprezintă o parte din activitatea ofițerilor de la Serviciul Anticorupție Olt, în anul 2018. În câteva cazuri, oamenii legii au fost sesizați telefonic despre cazuri de corupție.


Activitate intensă în anul 2018 pentru ofițerii Serviciului Anticorupție Olt. Pe lângă numeroasele campanii de prevenire și combatere a corupției, cu diferite cadre ale MAI, polițiștii au soluționat și mai multe dosare penale. Astfel, au fost făcute cercetări în 36 de dosare, în baza a 38 de ordonanțe de delegare emise de procurori. Două denunțuri au fost făcute în timpul unor audiențe la șeful serviciului DGA Olt.
Au fost și persoane care și-au recunoscut vinovăția, iar nouă inculpați au fost trimiși în judecată.
De asemenea, mai mulți polițiști au reclamat că cetățeni au vrut să le ofere bani, în diferite situații. Mituitorii s-au ales cu dosar penal.
Activitățile pentru prevenirea și combaterea corupției vor continua și anul acesta, în județul Olt. Ofițerii specialiști spun că numărul sesizărilor telefonice a crescut în ultima perioadă. Orice faptă de corupție poate fi sesizată la numărul de telefon 0800 806 806.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE