Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Au vrut să mituiască polițiști
09.05.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 316

Denunțuri, acorduri de recunoaștere a vinovăției și polițiști care au sesizat că cetățenii le-au oferit sume de bani, în speranța că vor scăpa de pedepse. Reprezintă o parte din activitatea ofițerilor de la Serviciul Anticorupție Olt, în anul 2018. În câteva cazuri, oamenii legii au fost sesizați telefonic despre cazuri de corupție.


Activitate intensă în anul 2018 pentru ofițerii Serviciului Anticorupție Olt. Pe lângă numeroasele campanii de prevenire și combatere a corupției, cu diferite cadre ale MAI, polițiștii au soluționat și mai multe dosare penale. Astfel, au fost făcute cercetări în 36 de dosare, în baza a 38 de ordonanțe de delegare emise de procurori. Două denunțuri au fost făcute în timpul unor audiențe la șeful serviciului DGA Olt.
Au fost și persoane care și-au recunoscut vinovăția, iar nouă inculpați au fost trimiși în judecată.
De asemenea, mai mulți polițiști au reclamat că cetățeni au vrut să le ofere bani, în diferite situații. Mituitorii s-au ales cu dosar penal.
Activitățile pentru prevenirea și combaterea corupției vor continua și anul acesta, în județul Olt. Ofițerii specialiști spun că numărul sesizărilor telefonice a crescut în ultima perioadă. Orice faptă de corupție poate fi sesizată la numărul de telefon 0800 806 806.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Sătenii din Nadăș, din nou la Tribunalul Olt

Peste 50 de săteni din Nadăș, județul Arad, au venit, din nou, astăzi, al Tribunalul Olt. Instanța a judecat contestaţia în anulare, formulată de localnici în urma deciziei prin care aproape întreaga localitate a fost retrocedată unei singure familii. Astfel, disperați că își vor pierde casele și terenurile, oamenii, însoțiți și de tineri din localitate, au venit în această dimineață, la Slatina, să asiste la ședința de judecată.
15 Mai 2019

Păstrăvul de Ianca, renumit în Oltenia

Păstrăvul de pe malul Dunării, mai exact din comuna Ianca, este din ce în ce mai căutat. Persoane din toată Oltenia vin aici să cumpere pește proaspăt și ieftin, cu doar 19 lei kilogramul. Aflată în administrarea Direcției Silvice Olt, Păstrăvăria Ianca este o mândrie pentru autoritățile locale. Edilul spune că vânzările sunt masive. În jur de două tone de pește pe lună sunt cumpărate de olteni, pentru consum propriu sau organizarea unor evenimente.
14 Mai 2019