Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro

Alte stiri:

/dct:eveniment,/dct:politica,/dct:stirea-zilei,/dct:sport,/dct:social,/dct:administratie,/dct:educatie,/dct:cultura,/dct:emisiuni,/dct:sanatate,/dct:agricultura,/dct:actualitate

Emoții la sesiune specială de BAC

Astăzi a avut loc ultima probă a sesiunii speciale de Bacalaureat, cea la alegere a profilului și a specializării. Tinerii spun că toată această perioadă a fost extrem de dificilă și și-ar fi dorit să dea probele în același timp cu colegii lor, însă au venit cu determinare și încredere la examen. Din cei 4 absolvenți care au fost înscriși în această sesiune, doar 3 au fost prezenți, cel absent fiind în continuare caz confirmat de coronavirus.

Școala profesională, o alternativă de viitor

Prima etapă de înscriere la una din specializările puse la dispoziție de Liceul Economic „Petre S. Aurelian” pentru școala profesională s-a încheiat. Cea mai mare concurență este pentru profilul de ospătar, care a devenit din ce în ce mai căutat în ultimii ani. Pe lângă acesta, sunt multe alte specializări disponibile. Absolvenții de clasa a VIII – a care vor opta pentru una din ele, vor avea mai multe avantaje în ceea ce privește găsirea unui loc de muncă.

Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE
PRIMARI DE ISPRAVA

SPATIU PUBLICITAR
ULTIMELE ANUNTURI
Tu actualizezi lumea.
Ai filmat sau fotografiat un eveniment ieșit din comun? Noi îți publicăm știrea.

EVENIMENT

Pompierii: atenție la instalațiile electrice!

Două incendii au izbucnit, în week-end, în două gospodării din localitățile Gârcov și Osica de Sus. La una dintre locuințe, pompierii au intervenit mai bine de trei ore, întrucât flăcările s-au extins de la o anexă la întreaga casă. În ambele situații, cauza a fost un scurtcircuit electric, se pare din cauza suprasolicitării instalației electrice. Pompierii avertizează că pe timpul verii au loc frecvent astfel de incendii.
Publicat: 29 iunie 2020

Povestea din spatele unui copil de 10

Județul Olt a devenit o pepinieră a facultăților de renume din țară și din străinătate, prin minunații copii care reușesc să obțină performanțe școlare de excepție. Maria este un astfel de exemplu, după ce a luat 10 pe linie la toate materiile, inclusiv la BAC. Tânăra a făcut multe sacrificii, iar, ca o încununare a efortului depus, visul ei a devenit realitate, fiind deja admisă la Universitatea Politehnică din București.
03 Iul 2020

SPORT