Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro

Alte stiri:

/dct:eveniment,/dct:politica,/dct:stirea-zilei,/dct:sport,/dct:social,/dct:administratie,/dct:educatie,/dct:cultura,/dct:emisiuni,/dct:sanatate,/dct:agricultura,/dct:actualitate

Stați în casă! Amenzile sunt uriașe!

Oamenii legii continuă să aplice amenzi persoanelor care nu respectă ordonanța militară privind restricțiile de circulație, pentru prevenirea coronavirusului. În plus, de noaptea trecută sancțiunile sunt și mai mari. În timp ce o persoană fizică poate primi până la 20.000 de lei amendă, în cazul unei persoane juridice aceasta poate ajunge până la 70.000 de lei. Așadar, un motiv în plus să stați în casă, dacă deplasările nu sunt urgente.

Noi facilități fiscale pentru contribuabili

Agenția Județeană a Finanțelor Publice Olt a anunțat că a instituit o serie de facilități fiscale pentru contribuabilii olteni plătitori de impozit pe profit. De asemenea, agenții economici care importă medicamente sau echipamente de protecție sunt scutiți de la plata efectivă a TVA-ului. Reprezentanții instituției reamintesc faptul că depunerea declarațiilor și plata obligațiilor se poate face doar prin intermediul serviciilor de comunicare la distanță.

Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE
PRIMARI DE ISPRAVA

SPATIU PUBLICITAR
ULTIMELE ANUNTURI
Tu actualizezi lumea.
Ai filmat sau fotografiat un eveniment ieșit din comun? Noi îți publicăm știrea.

Infernul din Italia, povestit de o olteancă

De aproape două luni, românii care locuiesc în zonele-focar de epidemie din Italia trec printr-un adevărat coșmar. Zilnic, află că o cunoștință este contaminată sau că un vecin a murit, iar spaima și nesiguranța au pus stăpânire pe sufletele lor. O olteancă ce trăiește în locurile greu încercate de nemilosul virus, ne vorbește astăzi despre experiența ei în izolare la domiciliu și ne atrage atenția că este foarte important să respectăm regulile impuse de autorități, dacă nu vrem să ajungem în situația cumplită în care a ajuns Italia.
01 Apr 2020