Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro

Alte stiri:

13.07.2018

Radarul-pistol face ordine în trafic

Atenție șoferi! Poliția Rutieră a început să acționeze în trafic cu noul radar tip pistol, un aparat de ultimă generație care îi înregistrează pe vitezomani atât ziua, cât și noaptea. Astăzi, echipajul a fost prezent pe Drumul Național 65, la Pădurea Sarului, unde s-au produs cele mai multe accidente de circulație grave. În doar două ore, 22 de conducători auto au fost sancționați pentru depășirea limitei de viteză.

13.07.2018

Primăriile, parteneri în elaborarea de politici sociale

Un proiect pe fonduri europene în care sunt implicate și primăriile promite să îmbunătățească legislația în domeniul social. Pe parcursul unui an și jumătate, o sută de ONG-uri și reprezentanți din 60 de primării se vor întâlni periodic să dezbată și să traseze direcții legislative pentru categoriile vulnerabile ale societății. Și edilii din Olt au fost invitați să se alăture inițiativei.

13.07.2018

Facilități fiscale, prin Legea risipei alimentare

Legea risipei alimentare vine cu facilități fiscale importante pentru magazinele care vor dona alimentele aflate în pragul expirării, explică deputatul Dan Ciocan. Transferul către ONG-urile cu activități sociale se va face printr-o simplă cerere, iar asociațiile pot da produsele către centre sociale, contra unor sume care să acopere doar cheltuielile de transport și manipulare. Toate aceste costuri vor fi reglementate însă printr-o hotărâre de guvern.

13.07.2018

Biserica promovează tradițiile populare

Tabăra „Tradiție și noutate”, organizată și anul acesta de Patriarhia Română, va implica în activități culturale și educative și alți studenți fără posibilități financiare. Ei vor schimba experiențe cu tineri din toată țara, vor învăța lucruri noi despre obiceiuri și tradiții din alte zone și vor lega prietenii. În total, sunt șase tabere situate în locuri de basm din România, care vor găzdui aceste activități.

Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE
STIRI PRIMARII

SPATIU PUBLICITAR
Tu actualizezi lumea.
Ai filmat sau fotografiat un eveniment ieșit din comun? Noi îți publicăm știrea.

EVENIMENT

Copiii romi, ajutați să își aleagă o meserie

Copiii romilor din Slatina au văzut cum funcționează o mașină de pompieri, o ambulanță, o autospecială de poliție sau un echipaj de jandarmi. Apoi s-au delectat cu o piesă de teatru jucată de actori romi veniți pentru ei de la București. Toate aceste activități au fost organizate vineri seara, în cadrul unei activități derulate de Partida Romilor, în colaborare cu Direcția de Protecție și Asistență Socială Slatina.
16 Iul 2018

SPORT