Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Razie pentru alcool și viteză
30.12.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1512

Sărbători cu respectarea regulilor de circulație! Este mesajul polițiștilor de la Serviciul Rutier Olt, care s-au aflat la datorie weekendul trecut, când au acționat în trafic cu mai multe echipaje și toate aparatele radar. Au fost vizați șoferii băuți și vitezomanii, iar sancțiunile au curs pentru conducătorii auto indisciplinați.


Weekendul trecut, echipajele Poliției Rutiere Olt au acționat pe drumurile din județ, pentru prevenirea accidentelor de circulație. În doar două zile, oamenii legii au dat peste 500 de sancțiuni contravenționale șoferilor care au încălcat regulile de circulație. Mulți dintre ei au rămas fără permisul auto, fie pentru consum de alcool, fie pentru viteză excesivă.
Polițiștii rutieri vor fi la datorie și în zilele următoare. Echipajele vor acționa atât ziua, cât și noaptea, în Slatina și în mediul rural. Șoferii vor fi testați pentru consum de alcool, dar și pentru droguri.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt: Asistența socială, la un pas de colaps

Persoanele instituționalizate și angajații din cadrul Direcției Generale de Asistență și Protecția Copilului Olt sunt din nou abandonați de Guvern. Și asta pentru că fondurile alocate acestui domeniu atât de important au fost insuficiente, iar instituția a funcționat cu bani de la Consiliul Județean Olt. Sumele acoperă însă cheltuielile doar până la jumătatea lunii august. Reprezentanții DGASPC Olt speră într-o rectificare bugetară care să țină cont de nevoile beneficiarilor.
29 Iun 2020