Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Jo, spectacol incendiar la Slatina
23.12.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1779

Spectacol incendiar, sâmbătă, pe scena din Parcul Tineretului din municipiul Slatina. Ioana Anuța, cunoscută ca Jo, a revenit în orașul său natal, unde și-a bucurat fanii cu cele mai cunoscute și îndrăgite melodii. La final, artista a plâns în timp ce cânta un colind impresionant.


Slătineanca Ioana Anuța- Jo, a concertat, sâmbătă, pe scena din Parcul Tineretului din Slatina. Artista a revenit cu mari emoții în orașul natal, mai ales că în public s-a aflat și familia sa. Jo a cântat piese care au făcut-o celebră, iar fanii au fredonat împreună cu ea versurile. Sute de slătineni au venit să vadă spectacolul oferit de tânăra solistă.
La final, artista a cântat live, printre lacrimi, un colind care a emoționat spectatorii.
Slătinenii au fost fericiți să o vadă pe scenă pe îndrăgita artistă, care le-a transmis și lor emoțiile sale.
Jo a spus că a trăit o seară de neuitat, acasă, la Slatina, unde a revenit cu bucurie și dor.
Duminică seară, pe scena din Parcul Tineretului a urcat cunoscutul artist de muzică populară, Dinu Iancu Sălăjanu. Timp de o oră, slătinenii au ascultat cu drag colindele și cântecele lui bine cunoscute.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt: Asistența socială, la un pas de colaps

Persoanele instituționalizate și angajații din cadrul Direcției Generale de Asistență și Protecția Copilului Olt sunt din nou abandonați de Guvern. Și asta pentru că fondurile alocate acestui domeniu atât de important au fost insuficiente, iar instituția a funcționat cu bani de la Consiliul Județean Olt. Sumele acoperă însă cheltuielile doar până la jumătatea lunii august. Reprezentanții DGASPC Olt speră într-o rectificare bugetară care să țină cont de nevoile beneficiarilor.
29 Iun 2020