Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
I-au pocnit cu percheziții
30.12.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 2120

Percheziții în localitatea Crâmpoia, în căutare de obiecte pirotehnice. Polițiștii de la Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au descins la locuințele unor vânzători ambulanți de petarde, interzise deținerii și comercializării. Oamenii legii au găsit la aceștia 120 de kilograme de articole pirotehnice, pe care le-au ridicat în vederea confiscării.


Mai multe percheziții au avut loc, luna aceasta, în județul Olt, la persoane bănuite de comercializarea fără drept a obiectelor pirotehnice interzise. Ultimele au fost în comuna Crâmpoia, la locuințele unor bărbați care vindeau petarde și pocnitori. Au fost găsite peste 100 de kilograme de astfel de articole periculoase.
Bărbații care dețineau obiectele pirotehnice sunt acum cercetați de poliție.
O cantitate mare de obiecte pirotehnice a fost confiscată de poliție și săptămâna trecută. Peste 10.000 de petarde și artificii au fost ridicate în urma unor percheziții în localitatea Izbiceni. Și la Slatina au fost controale în piețele Frații Buzești și Zahana, unde polițiștii au găsit peste 3.000 de petarde expuse la vânzare. Comercianții ambulanți s-au ales cu dosare penale.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt: Asistența socială, la un pas de colaps

Persoanele instituționalizate și angajații din cadrul Direcției Generale de Asistență și Protecția Copilului Olt sunt din nou abandonați de Guvern. Și asta pentru că fondurile alocate acestui domeniu atât de important au fost insuficiente, iar instituția a funcționat cu bani de la Consiliul Județean Olt. Sumele acoperă însă cheltuielile doar până la jumătatea lunii august. Reprezentanții DGASPC Olt speră într-o rectificare bugetară care să țină cont de nevoile beneficiarilor.
29 Iun 2020