Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Revelion spectaculos în Parcul Tineretului
30.12.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 6116

Slătinenii sunt invitați să treacă în 2020 alături de Matteo și Direcția 5. Primăria Slatina organizează o mare petrecere, cu muzică bună, spectacol de artificii și confetti. Parcul Tineretului este locul în care toți cei dornici de distracție pot ciocni un pahar cu șampanie și se pot bucura de concertul de Revelion.


Revelion cu artiști celebri, la Slatina. Locuitorii orașului sunt așteptați, cu mic cu mare, să spună „La mulți ani, 2020!” într-o atmosferă incendiară, în Parcul Tineretului. Alutus, Matteo și Direcția 5 fac show pentru ei, începând cu ora 21.15. Mai întâi urcă pe scenă slătinenii de la Alutus, iar de la 22.15 distracția va fi asigurată de Matteo. Slatina trece în 2020 alături de Direcția 5, trupă care va concerta de la ora 23.15.
La trecerea dintre ani, cerul Slatinei va fi luminat de un foc spectaculos de artificii, în formă de candele, vulcani, jerbe și palmieri. De asemenea, patru tunuri profesionale vor asigura un mega spectacol de confetti.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt: Asistența socială, la un pas de colaps

Persoanele instituționalizate și angajații din cadrul Direcției Generale de Asistență și Protecția Copilului Olt sunt din nou abandonați de Guvern. Și asta pentru că fondurile alocate acestui domeniu atât de important au fost insuficiente, iar instituția a funcționat cu bani de la Consiliul Județean Olt. Sumele acoperă însă cheltuielile doar până la jumătatea lunii august. Reprezentanții DGASPC Olt speră într-o rectificare bugetară care să țină cont de nevoile beneficiarilor.
29 Iun 2020