Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Șofer drogat, trimis după gratii
30.12.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1467

Consumul de droguri la volan a devenit o problemă în trafic și în Olt. Polițiștii olteni au depistat în ultimele luni mai mulți șoferi aflați sub influența stupefiantelor. Ultimul este chiar fiul lui Sile Cămătaru, pe care agenții rutieri l-au depistat drogat în localitatea Găneasa. Bărbatul avea permisul suspendat, motiv pentru care a fost arestat de Judecătoria Slatina.


Tot mai mulți șoferi consumă droguri, înainte de a se urca la volan. Și asta spre îngrijorarea polițiștilor, care avertizează că drogurile la volan sunt mult mai periculoase decât alcoolul. Ultimul conducător auto prins drogat, în județul Olt, a fost oprit în trafic la Găneasa. Este vorba despre fiul lui Sile Cămătaru, pe nume Albert Balint, în vârstă de 32 de ani, din municipiul București. Pe lângă faptul că era drogat, bărbatul nu mai avea nici permis de conducere și a refuzat recoltarea probelor biologice.
Polițiștii l-au reținut pe fiul lui Sile Cămătaru, iar ulterior acesta a fost arestat preventiv. Judecătoria Slatina a emis pe numele său mandat, pentru o perioadă de 20 de zile. Din această vară, de când polițiștii olteni au fost dotați cu aparte speciale pentru testarea privind consumul de droguri, 10 șoferi au fost depistați pozitiv. Le-au fost reținute permisele auto și sunt cercetați penal.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

CAO deschide noi șantiere la Slatina și în județ

Lucrările începute de Compania de Apă Olt pe strada Vintilă Vodă din Slatina, privind modernizarea rețelelor de apă și canalizare, vor continua pe mai multe străzi din municipiu. De luna viitoare se va lucra pe alte două străzi, tot în partea de jos a orașului. În paralel, în cadrul aceluiași proiect, CAO va deschide șase șantiere în orașe și comune din județ, pentru modernizarea și extinderea rețelelor de apă și canal.
07 Iun 2021