Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Șofer drogat, trimis după gratii
30.12.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1443

Consumul de droguri la volan a devenit o problemă în trafic și în Olt. Polițiștii olteni au depistat în ultimele luni mai mulți șoferi aflați sub influența stupefiantelor. Ultimul este chiar fiul lui Sile Cămătaru, pe care agenții rutieri l-au depistat drogat în localitatea Găneasa. Bărbatul avea permisul suspendat, motiv pentru care a fost arestat de Judecătoria Slatina.


Tot mai mulți șoferi consumă droguri, înainte de a se urca la volan. Și asta spre îngrijorarea polițiștilor, care avertizează că drogurile la volan sunt mult mai periculoase decât alcoolul. Ultimul conducător auto prins drogat, în județul Olt, a fost oprit în trafic la Găneasa. Este vorba despre fiul lui Sile Cămătaru, pe nume Albert Balint, în vârstă de 32 de ani, din municipiul București. Pe lângă faptul că era drogat, bărbatul nu mai avea nici permis de conducere și a refuzat recoltarea probelor biologice.
Polițiștii l-au reținut pe fiul lui Sile Cămătaru, iar ulterior acesta a fost arestat preventiv. Judecătoria Slatina a emis pe numele său mandat, pentru o perioadă de 20 de zile. Din această vară, de când polițiștii olteni au fost dotați cu aparte speciale pentru testarea privind consumul de droguri, 10 șoferi au fost depistați pozitiv. Le-au fost reținute permisele auto și sunt cercetați penal.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt: Asistența socială, la un pas de colaps

Persoanele instituționalizate și angajații din cadrul Direcției Generale de Asistență și Protecția Copilului Olt sunt din nou abandonați de Guvern. Și asta pentru că fondurile alocate acestui domeniu atât de important au fost insuficiente, iar instituția a funcționat cu bani de la Consiliul Județean Olt. Sumele acoperă însă cheltuielile doar până la jumătatea lunii august. Reprezentanții DGASPC Olt speră într-o rectificare bugetară care să țină cont de nevoile beneficiarilor.
29 Iun 2020