Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
20 de oameni evacuați dintr-un bloc
19.12.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 889

20 de oameni, adulți și copii, au fost evacuați, seara trecută, dintr-un bloc aflat pe strada Ecaterina Teodoroiu din municipiul Slatina, din cauza unor scurgeri de gaze.


Cetățenii au sunat la 112 și au cerut ajutor, după ce au simțit miros de gaz metan. Pompierii au ajuns imediat la fața locului și au evacuat locatarii din apartamentele învecinate de teama producerii unei explozii. Potrivit salvatorilor de la ISU, sursa probabilă a scurgerilor de gaze a reprezentat-o o butelie cu gaz metan care a fost descărcată accidental, în interiorul blocului. Cetățenii au sunat la 112 și au cerut ajutor, după ce au simțit miros de gaz metan. Pompierii au ajuns imediat la fața locului și au evacuat locatarii din apartamentele învecinate de teama producerii unei explozii. Potrivit salvatorilor de la ISU, sursa probabilă a scurgerilor de gaze a reprezentat-o o butelie cu gaz metan care a fost descărcată accidental, în interiorul blocului.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt: Asistența socială, la un pas de colaps

Persoanele instituționalizate și angajații din cadrul Direcției Generale de Asistență și Protecția Copilului Olt sunt din nou abandonați de Guvern. Și asta pentru că fondurile alocate acestui domeniu atât de important au fost insuficiente, iar instituția a funcționat cu bani de la Consiliul Județean Olt. Sumele acoperă însă cheltuielile doar până la jumătatea lunii august. Reprezentanții DGASPC Olt speră într-o rectificare bugetară care să țină cont de nevoile beneficiarilor.
29 Iun 2020