Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Elev găsit mort pe malul Oltului
19.12.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 11040

Este anchetă la Poliția Olt, după moartea suspectă a unui elev de 17 ani, care învăța la Liceul Tehnologic „Petre S. Aurelian" din Slatina. El a fost găsit în această dimineață, înecat în apele râului Olt. Anchetatorii presupun că băiatul a făcut focul să se încălzească și i s-au aprins hainele, motiv pentru care a sărit în apă și s-a înecat.


Un tânăr de 17 ani, elev la Liceul Tehnologic „Petre S. Aurelian" din Slatina, a fost găsit mort, în această dimineață, pe malul râului Olt, în apropierea Podului Rutier. Apelul a fost făcut la 112 de o persoană care trecea prin zonă și a auzit un strigăt de ajutor. Pompierii au intervenit și l-au adus pe băiat la mal, însă fără suflare.
Potrivit anchetatorilor, tânărul ar fi făcut focul pe mal să se încălzească și a adormit. Hainele i s-au aprins, iar băiatul a sărit în apă și s-a înecat. Așa se explică și faptul că aceasta avea hainele arse atunci când a fost adus la mal. Ancheta continuă, pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs nenorocirea.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt: Asistența socială, la un pas de colaps

Persoanele instituționalizate și angajații din cadrul Direcției Generale de Asistență și Protecția Copilului Olt sunt din nou abandonați de Guvern. Și asta pentru că fondurile alocate acestui domeniu atât de important au fost insuficiente, iar instituția a funcționat cu bani de la Consiliul Județean Olt. Sumele acoperă însă cheltuielile doar până la jumătatea lunii august. Reprezentanții DGASPC Olt speră într-o rectificare bugetară care să țină cont de nevoile beneficiarilor.
29 Iun 2020