Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Agricultorii olteni, la mâna lui Oros
12.05.2021
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 202

Legumicultorii olteni sunt din nou în impas din cauza faptului că actualul guvern nu mai acordă subvenții în acest sector. Oamenii spun că vor renunța la cultura de tomate extratimpurii, dacă nu vor mai primi acest ajutor financiar.


 Oficial, nici până la această dată, Guvernul nu a aprobat „Programul Tomata”. Un ajutor financiar binevenit pentru oltenii care optau pentru cultura extratimpurie, extrem de costisitoare, spun legumicultorii. Prezent în cadrul Emisiunii „Reporter 24” de la Olt Tv, tânărul fermier Ionuț Radu a vorbit despre problemele pe care le au legumicultorii, din cauză că nu mai primesc acele subvenții.
Legumicultorul oltean spune că nu va renunța să cultive legume, însă se va reorienta spre alte culturi, care necesită mai puțini bani.
Deputatul de Olt, Adrian Chesnoiu este alături de fermieri și spune că toate sectoarele din agricultură sunt afectate de deciziile neinspirate ale Guvernului.
La nivelul județului nostru, mii de fermieri au optat anul acesta pentru tomate în spații protejate, în speranța că vor primi din nou ajutorul de minimis, promis de autorități.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE