Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Chesnoiu la Digital Innovation Summit Bucharest
19.04.2024
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 90

Cel mai mare eveniment dedicat digitalizării și protecției infrastructurii critice din domeniul cibernetic, se desfășoară în aceste zile la Palatul Parlamentului.Printre cei care au răspuns invitației se numără și deputatul de Olt, Adrian Chesnoiu.


 Adrian Chesnoiu a fost speaker la Digital Innovation Summit Bucharest, eveniment ce se desfășoară zilele acestea. În intervenția sa, Chesnoiu a subliniat importanța orientării politicii publice în domeniul agricol către provocările viitorului.
„De la aderarea în UE, în anul 2007, segmentul agricol a intrat în competiție europeană, trebuind să respecte reglementările și regulamentele aplicabile statelor membre.
Am militat și militez în continuare pentru asigurarea competitivității precum și a regulilor de competiție egală între actorii pieței comune europene dar, în același timp, consider că singura soluție pe termen lung, pentru o agricultură emergentă, sustenabilă și rezilientă este aceea de a se ține cont de specificitatea agriculturii din fiecare stat membru.
Structura agriculturii românești este una de tip piramidal cu 3 niveluri: la bază agricultura de subzistență, la nivelul intermediar fermele care au o medie a suprafețelor între 10-100 ha și nivelul de top unde sunt aproximativ 5000 de companii care produc 70% din cantitatea totală de cereale, pe numai 30% din suprafața arabilă a țării!” a scris pe Facebook, deputatul de Olt, Adrian Chesnoiu.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Disney Cup│Competiția preferată a copiilor din Slatina

Peste 1.500 de copii din Slatina s-au întrecut, astăzi, pentru cele 36 de locuri disponibile pentru o excursie de vis la Disneyland Paris. Subiectele au acoperit toată aria curriculară din programa școlară a copiilor, iar dificultatea lor a fost medie spre grea. Cele mai complicate întrebări au fost la matematică, acolo unde geometria le-a dat mari bătăi de cap. Competiția organizată de Primăria Slatina a ajuns, în acest an, la cea de XVI - a ediție.
14 Mai 2024