Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
APIA│Eco scheme pentru sectorul zootehnic
24.04.2024
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 99

În campania agricolă 2024, fermierii din județ au posibilitatea de a accesa eco scheme pentru îmbunătățirea bunăstării animalelor din sectorul zootehnic. Aceste scheme sunt finanțate prin Planul Strategic 2023-2027, din Fondul European de Garantare Agricol și se axează pe trei intervenții principale.


 În această perioadă, APIA primește cererile de plată pentru intervențiile în agricultură din sectorul vegetal și zootehnic. În sectorul zootehnic, crescătorii de bovine pot să acceseze eco scheme finanțate din Planul Strategic 2023-2027. Pentru a nu pirde banii, potențialii beneficiari ale acestor ajutoare financiare, trebuie să depună documentele până pe 7 iunie.
Pentru a primi subvențiile, fermierii sunt obligați să îndeplinească mai multe condiții.
Acestea eco scheme reprezintă o oportunitate pentru fermieri de a investi în bunăstarea animalelor lor și în sustenabilitatea exploatațiilor zootehnice. Implementarea acestor măsuri nu numai că va avea un impact pozitiv asupra animalelor, ci și asupra mediului și calității produselor finale.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Disney Cup│Competiția preferată a copiilor din Slatina

Peste 1.500 de copii din Slatina s-au întrecut, astăzi, pentru cele 36 de locuri disponibile pentru o excursie de vis la Disneyland Paris. Subiectele au acoperit toată aria curriculară din programa școlară a copiilor, iar dificultatea lor a fost medie spre grea. Cele mai complicate întrebări au fost la matematică, acolo unde geometria le-a dat mari bătăi de cap. Competiția organizată de Primăria Slatina a ajuns, în acest an, la cea de XVI - a ediție.
14 Mai 2024