Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
APIA efectuează plăți privind bunăstarea animalelor
16.04.2024
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 117

Crescătorii de porci care au solicitat sprijin de la APIA vor primi banii în conturi. Este vorba despre peste două milioane de lei, ajutor financiar de care oltenii vor beneficia în curând, și asta pentru că au fost autorizați la plată.


Noi sume în contul fermierilor olteni. APIA Olt va efectua noi plăți, de această dată sunt vizați doar crescătorii de porci care au accesat intervenția DR-06 – Bunăstarea animalelor. La nivelul Oltului, au fost accesate fonduri importante prin Planul Strategic PAC 2023—2027. Vestea bună este că beneficiarii eligibili au fost autorizați la plată.
Sprijinul financiar are forma unei plăți anuale fixe pe unitate vită mare şi reprezintă o plată compensatorie pentru pierderile de venit şi costurile suplimentare suportate de fermieri care își asuma voluntar angajamente în favoarea bunăstării animalelor.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Disney Cup│Competiția preferată a copiilor din Slatina

Peste 1.500 de copii din Slatina s-au întrecut, astăzi, pentru cele 36 de locuri disponibile pentru o excursie de vis la Disneyland Paris. Subiectele au acoperit toată aria curriculară din programa școlară a copiilor, iar dificultatea lor a fost medie spre grea. Cele mai complicate întrebări au fost la matematică, acolo unde geometria le-a dat mari bătăi de cap. Competiția organizată de Primăria Slatina a ajuns, în acest an, la cea de XVI - a ediție.
14 Mai 2024