Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Shift, JO, Cabron și Andia, în concert la Slatina
08.05.2024
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 2924

Vor fi trei zile de spectacol la Slatina. Municipalitatea anunță că la inaugurarea bazei Sportive „Dumitru Bobrescu” vor fi organizate concerte, iar printre artiștii care vor urca pe scenă se află: Shift, JO, Cabron, Andia, Spike și trupa Basska. De asemenea, va fi amenajat și un street food, cu produse culinare pentru toate gusturile, dar vor fi și băuturi răcoritoare.


Trei zile de concerte la Slatina, la inaugurarea Bazei Sportive „Dumitru Dobrescu” din cartierul Progresul. Câțiva dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți artiști vor urca pe scena special amenajată. Iată cine va cânta în cele trei seri de spectacol.
Pentru că se anunță trei zile incendiare la Slatina, primarul Emil Moț îi invită pe slătineni și nu numai să ia parte la acest eveniment, mult așteptat, mai ales de copii și tineri.
Și pentru ca totul să fie perfect, autoritățile anunță că va avea loc și un street food, cu diferite și produse și preparate culinare, pentru cei care doresc și ceva bun de mâncare.
Așadar, la finalul lunii mai, Slatina este din nou centrul distracției. Se deschide noul parc din Progresul, cu muzică și voie bună, dar, mai ales, cu multă adrenalină pentru copii și tineri.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Disney Cup│Competiția preferată a copiilor din Slatina

Peste 1.500 de copii din Slatina s-au întrecut, astăzi, pentru cele 36 de locuri disponibile pentru o excursie de vis la Disneyland Paris. Subiectele au acoperit toată aria curriculară din programa școlară a copiilor, iar dificultatea lor a fost medie spre grea. Cele mai complicate întrebări au fost la matematică, acolo unde geometria le-a dat mari bătăi de cap. Competiția organizată de Primăria Slatina a ajuns, în acest an, la cea de XVI - a ediție.
14 Mai 2024