Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Olt│Interes crescut pentru „Tomata” și „Usturoiul”
18.04.2024
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 261

Și anul acesta, „Tomata” și „Usturoiul” sunt două programe guvernamentale de succes în județul nostru. Mii de fermieri olteni s-au încris deja, la Direcția Agricolă Olt pentru a beneficia de ajutorul de la stat, bani care îi vor ajuta să-și dezvolte exploatațiile agricole la standarde europene.


 Reprezentanții Direcției Agricole Olt sunt în plină campanie de primire a cererilor de înscriere în Programele „Tomata” și „Usturoiul”. Și în acest an, mii de legumicultori au pariat pe cultura de roșii în spații protejate, mulți dintre ei fiind verificați de echipele de control DAJ.
De asemenea, în Olt, a crescut și numărul de beneficiari ai Programului „Usturoiul”. Pentru acesta, cultivatorii vor primi 1.500 de euro la hectar, iar termenul limită de înscriere este 19 aprilie inclusiv.
Plata sumelor reprezentând ajutorul de stat se va face până la data de 30 iunie 2024 inclusiv, iar verificările în teren se realizează de către echipe mixte de la DAJ și APIA și vizează deplasarea în teren pentru verificarea suprafețelor înființate și menținerea acestora.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Disney Cup│Competiția preferată a copiilor din Slatina

Peste 1.500 de copii din Slatina s-au întrecut, astăzi, pentru cele 36 de locuri disponibile pentru o excursie de vis la Disneyland Paris. Subiectele au acoperit toată aria curriculară din programa școlară a copiilor, iar dificultatea lor a fost medie spre grea. Cele mai complicate întrebări au fost la matematică, acolo unde geometria le-a dat mari bătăi de cap. Competiția organizată de Primăria Slatina a ajuns, în acest an, la cea de XVI - a ediție.
14 Mai 2024