Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
CJ Olt continuă investițiile pe fonduri europene
07.05.2024
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 1001

Fondurile europene continuă să fie o resursă importantă pentru dezvoltarea județului Olt. Consiliul Județean a adoptat noi proiecte legate de reabilitarea termică a centrelor DGASPC din Corabia, Caracal și Slatina, dar și unele referitoare la continuarea implementării Sistemului integrat de management al deșeurilor.


Consiliul Județean Olt a adoptat recent două investiții semnificative, finanțate din fonduri europene, menite să îmbunătățească infrastructura locală și să sprijine dezvoltarea comunităților din județ. Prima investiție vizează Programul Operațional Regional și constă în reabilitarea termică a unui număr semnificativ de clădiri din localitățile Corabia, Caracal și Slatina. Aceste clădiri, care se află în subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Olt, vor fi supuse unor lucrări extinse de modernizare, pentru a crește eficiența energetică și confortul locuitorilor acestor zone.
Cel de-al doilea proiect se concentrează pe Sistemul Integrat de Management al Deșeurilor, o prioritate vitală pentru conservarea mediului în județul Olt. Mai multe terenuri ale stațiilor de tratare a deșeurilor au fost declarate de interes județean, deschizând calea pentru continuarea și extinderea acestei inițiative importante.
Sistemul integrat de management al deșeurilor în județul Olt este un proiect care constă în investiții în sectorul de gestionare a deșeurilor. Acesta presupune accesarea a peste 39 de milioane de euro din fonduri europene destinate gestionării moderne a deșeurilor și implicit reducerii impactului negativ al acestora asupra mediului din județul Olt. Proiectul cuprinde măsuri privind colectarea, transportul, tratarea și depozitarea deșeurilor.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Disney Cup│Competiția preferată a copiilor din Slatina

Peste 1.500 de copii din Slatina s-au întrecut, astăzi, pentru cele 36 de locuri disponibile pentru o excursie de vis la Disneyland Paris. Subiectele au acoperit toată aria curriculară din programa școlară a copiilor, iar dificultatea lor a fost medie spre grea. Cele mai complicate întrebări au fost la matematică, acolo unde geometria le-a dat mari bătăi de cap. Competiția organizată de Primăria Slatina a ajuns, în acest an, la cea de XVI - a ediție.
14 Mai 2024