Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Piesele Muzeului Județean, expuse în marile orașe
24.04.2024
Autor articol: Miruna Ivan
Vizualizari: 123

Exponatele Muzeului Județean Olt vor ajunge în marile orașe ale țării. Printre acestea se numără expoziții reprezentative județului nostru, dar și brățara dacică, un obiect extrem de valoros pentru cultura noastră.


 Expozițiile Muzeului Județean Olt vor ajunge în mai multe orașe ale țării. Conducerea instituției a hotărât aducerea lor la Muzeul Astra din Sibiu, dar și la Muzeul Național Bran, pentru ca tot mai mulți oameni să se poată bucura de ele.
De asemenea, și brățara dacică va face un circuit în alte orașe ale țării, dar și în afara ei.
Organizarea acestor expoziții reprezintă o ocazie inedită, pentru ca tot mai mulți iubitori de cultură să afle mai multe despre istoria acestei zone a țării.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Disney Cup│Competiția preferată a copiilor din Slatina

Peste 1.500 de copii din Slatina s-au întrecut, astăzi, pentru cele 36 de locuri disponibile pentru o excursie de vis la Disneyland Paris. Subiectele au acoperit toată aria curriculară din programa școlară a copiilor, iar dificultatea lor a fost medie spre grea. Cele mai complicate întrebări au fost la matematică, acolo unde geometria le-a dat mari bătăi de cap. Competiția organizată de Primăria Slatina a ajuns, în acest an, la cea de XVI - a ediție.
14 Mai 2024