Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Scriitorul George Smarandahce, preferatul copiilor
26.04.2024
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 279

„La bunici” este una dintre cele mai achiziționate cărți de copii din țară. Poveștile minunate din spatele coperții, dar și conceptul nou de conținut bilingv l-au transformat pe scriitorul George Smarandache în unul dintre cei mai apreciați autori contemporani ai literaturii pentru copii.


 Cultura slătineană se poate lăuda cu un succes răsunător. Cartea „La Bunici”, scrisă de George Smarandache, este, astăzi, una dintre cele mai apreciate și cumpărate cărți din țară, la doar un an de zile de la lansarea oficială.
Inspirația sa vine din viața satului și din experiențele personale, însă izvorul de creație l-a descoperit în nepoțica sa. George Smarandache povestește cu emoție că aplecarea spre literatura pentru copii a început odată cu apariția pe lume a micuței. Petrec mult timp împreună jucându-se, gătind și chiar citind, iar atunci când nu e lângă ea, are grijă să amenajeze un loc special plin cu poze.
Acum, George Smarandache lucrează la mai multe volume de cărți pentru copii, ce vor fi publicate în perioada următoare.
Literatura pentru copii este un gen literar care se adresează unui anumit segment de vârstă, respectiv celor aflați la anii copilăriei, fiind una dintre cele mai apreciate specii literare contemporane. Sfera literaturii pentru copii este foarte cuprinzătoare, acoperind aproape toate genurile și speciile literare.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Disney Cup│Competiția preferată a copiilor din Slatina

Peste 1.500 de copii din Slatina s-au întrecut, astăzi, pentru cele 36 de locuri disponibile pentru o excursie de vis la Disneyland Paris. Subiectele au acoperit toată aria curriculară din programa școlară a copiilor, iar dificultatea lor a fost medie spre grea. Cele mai complicate întrebări au fost la matematică, acolo unde geometria le-a dat mari bătăi de cap. Competiția organizată de Primăria Slatina a ajuns, în acest an, la cea de XVI - a ediție.
14 Mai 2024