Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Festivalul „Alutus 22” se reîntoarce la Slatina
26.04.2024
Autor articol: Miruna Ivan
Vizualizari: 432

Luna mai aduce o nouă ediție a Festivalului de Folk și Poezie la Slatina. Evenimentul va aduce artiști de muzică și scriitori cunoscuți, iar iubitorii de folk sunt așteptați în număr cât mai mare.


 Festivalul de Folk și Poezie „Alutus 22” se reîntoarce la Slatina pentru iubitorii de muzică și versuri. Vor fi două zile de concerte susținute de artiști cunoscuți ai muzicii folk, dar și recitaluri de poezie, unde vor fi prezenți scriitori consacrați.
Organizat de Consiliul Județean, prin Centrul Județean de Cultură și Artă Olt, acest festival devine o adevărată tradiție în orașul nostru, de la o ediție la alta.
Festivalul de Folk și Poezie „Alutus 22” va începe de pe 10 mai, în parcul Vilei Bărbulescu.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Disney Cup│Competiția preferată a copiilor din Slatina

Peste 1.500 de copii din Slatina s-au întrecut, astăzi, pentru cele 36 de locuri disponibile pentru o excursie de vis la Disneyland Paris. Subiectele au acoperit toată aria curriculară din programa școlară a copiilor, iar dificultatea lor a fost medie spre grea. Cele mai complicate întrebări au fost la matematică, acolo unde geometria le-a dat mari bătăi de cap. Competiția organizată de Primăria Slatina a ajuns, în acest an, la cea de XVI - a ediție.
14 Mai 2024