Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Alutus22│Festival de muzică folk și poezie
08.05.2024
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 426

Vineri, la Slatina, începe o nouă ediție a Festivalului de muzică folk și poezie Alutus22, iar cei care iubesc aceste genuri artistice sunt așteptați în parcul vilei Bărbulescu. Aici vor avea loc dezbateri literare, expoziții de carte și concerte de muzică folk, susținute de trupe și artiști cunoscuți.


 Festivalul de muzică folk și poezie Alutus22 a ajuns anul acesta la cea de-a treia ediție. Organizatorii evenimentului sunt Consiliul Județean Olt, Centrul de Cultură și Artă Olt, Biblioteca Județeană „Ion Minulescu” și Asociația Culturală Center Inter Art. Manifestarea artistică va debuta vineri, 10 mai, la ora 13.00, la bibliotecă, acolo unde vor avea loc o dezbatere literară și un spectacol. De la ora 16.00, în parcul vilei Bărbulescu va avea loc o expoziție de carte, după care, de la ora 18.00, începe prima seară de concerte folk. Invitați speciali sunt Grupul Om Bun, Dan Vană și Mircea Baniciu.
Festivalul continuă sâmbătă, 11 mai, cu o nouă expoziție de carte în parc, la ora 16.00 și se încheie cu un nou concert susținut de trupa Alutus, Tic Petroșel & Gașca și Andrei Păunescu.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Disney Cup│Competiția preferată a copiilor din Slatina

Peste 1.500 de copii din Slatina s-au întrecut, astăzi, pentru cele 36 de locuri disponibile pentru o excursie de vis la Disneyland Paris. Subiectele au acoperit toată aria curriculară din programa școlară a copiilor, iar dificultatea lor a fost medie spre grea. Cele mai complicate întrebări au fost la matematică, acolo unde geometria le-a dat mari bătăi de cap. Competiția organizată de Primăria Slatina a ajuns, în acest an, la cea de XVI - a ediție.
14 Mai 2024