Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Noutăți la secțiile de carte ale Bibliotecii Județene
08.05.2024
Autor articol: Miruna Ivan
Vizualizari: 192

Veste bună pentru iubitorii de lectură. Noi achiziții de carte au intrat în posesia Bibliotecii Județene, iar cititorii sunt așteptați să ia contact cu noile volume la sediul instituției sau prin accesarea site-ului online.


 Noutăți la Biblioteca Județeană la secțiile de carte, care sunt periodic împrospătate cu cele mai noi și căutate titluri de către utilizatorii bibliotecii. Mii de cărți intră anual în posesia instituției, atât prin achizițiile desfășurate constant la solicitările cititorilor, cât și prin donații de carte. Mai mult decât atât, biblioteca dispune de un fond de carte de mari proporții, astfel că iubitorii de lectură au la dispoziție o gamă largă de volume din care pot împrumuta. Unele dintre cele mai noi cărți ce se pot găsi pe rafturile bibliotecii sunt:
Cititorii sunt invitați să consulte oferta de carte a bibliotecii pe site-ul instituției unde pot găsi toate volumele disponibile, inclusiv cele noi.
Cititul are un rol important în dezvoltarea noastră, de aceea biblioteca încurajează cititorii să nu uite de acest obicei extrem de valoros și să îl fructifice atunci când au ocazia.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Disney Cup│Competiția preferată a copiilor din Slatina

Peste 1.500 de copii din Slatina s-au întrecut, astăzi, pentru cele 36 de locuri disponibile pentru o excursie de vis la Disneyland Paris. Subiectele au acoperit toată aria curriculară din programa școlară a copiilor, iar dificultatea lor a fost medie spre grea. Cele mai complicate întrebări au fost la matematică, acolo unde geometria le-a dat mari bătăi de cap. Competiția organizată de Primăria Slatina a ajuns, în acest an, la cea de XVI - a ediție.
14 Mai 2024