Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Muzeul Județean lansează revista „Terra Alvtana”
10.04.2024
Autor articol: Miruna Ivan
Vizualizari: 151

Eveniment cu o importanță deosebită astăzi la Muzeul Județean Olt. Primul număr al revistei de arheologie „Terra Alvtana” a fost lansat în prezența mai multor specialiști din acest domeniu.


 Muzeul Județean Olt a marcat astăzi lansarea primului volum al revistei de arheologie „Terra Alvtana”, printr-o conferință de presă. La eveniment au participat și reprezentanți ai Institutului de Arheologie „Vasile Pârvan” al Academiei Române, Universității din Craiova, Muzeului Național Bran, dar și vicepreședintele Consiliului Județean Olt.
Revista cuprinde analize vaste a tuturor obiectelor descoperite pe teritoriul județului Olt, cu o importanță deosebită în istoria noastră.
Reprezentanții muzeului își doresc să facă din lansarea acestui volum o adevărată tradiție în județul nostru.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Disney Cup│Competiția preferată a copiilor din Slatina

Peste 1.500 de copii din Slatina s-au întrecut, astăzi, pentru cele 36 de locuri disponibile pentru o excursie de vis la Disneyland Paris. Subiectele au acoperit toată aria curriculară din programa școlară a copiilor, iar dificultatea lor a fost medie spre grea. Cele mai complicate întrebări au fost la matematică, acolo unde geometria le-a dat mari bătăi de cap. Competiția organizată de Primăria Slatina a ajuns, în acest an, la cea de XVI - a ediție.
14 Mai 2024