Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Magic of Opposites”, la Biblioteca Județeană
19.03.2024
Autor articol: Miruna Ivan
Vizualizari: 47

O nouă expoziție de pictură la Biblioteca Județeană. Elevii clasei de arte de la Liceul Teoretic „Nicolae Titulescu” și-au dat frâu liber imaginației și au prezentat publicului slătinean lucrările realizate la clasă, dar și în timpul lor liber.


An de an, elevii claselor de arte ai Liceului Teoretic „Nicolae Titulescu” vin în fața publicului slătinean, pentru a arăta tuturor talentul și pasiunea lor pentru pictură. De data aceasta, un alt fel de eveniment a avut loc la Biblioteca Județeană „Ion Minulescu”. O elevă și-a expus tablourile realizate din iubirea ei față de acest mediu artistic, alături de alte lucrări concepute de colegii ei la clasă.
Tunc Hatice se află printre acei elevi pentru care pictura este un mediu ideal de a-și exprima trăirile interioare. Cu o sensibilitatea unui suflet de artist, ea povestește cum și-a dedicat timpul liber pentru a-și perfecționa tehnicile artistice.
Tinerii expozanți au fost coordonați pe tot parcursul lor artistic de către Adriana Vîlcea și Delia Badea, două profesoare cu o carieră desăvârșită în domeniul artelor.
Expoziția „Magic of Opposites” poate fi regăsită pe simezele bibliotecii până pe 26 martie.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Disney Cup│Competiția preferată a copiilor din Slatina

Peste 1.500 de copii din Slatina s-au întrecut, astăzi, pentru cele 36 de locuri disponibile pentru o excursie de vis la Disneyland Paris. Subiectele au acoperit toată aria curriculară din programa școlară a copiilor, iar dificultatea lor a fost medie spre grea. Cele mai complicate întrebări au fost la matematică, acolo unde geometria le-a dat mari bătăi de cap. Competiția organizată de Primăria Slatina a ajuns, în acest an, la cea de XVI - a ediție.
14 Mai 2024