Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Absolvenți cu atestate de artiști
27.05.2019
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 303

O interesantă expoziție de arte plastice găzduiește, zilele acestea, Biblioteca Județeană Ion Minulescu. Sunt expuse aici lucrările de atestat, realizate de absolvenții clasei de arte plastice de la Liceul Teoretic Nicolae Titulescu din Slatina.


14 absolvenți de arte plastice au vernisat la Biblioteca Județeană o expoziție cu lucrările lor de atestat. Vor să arate publicului cât de talentați sunt tinerii care studiază la Liceul Teoretic Nicolae Titulescu din Slatina, la un profil vocațional.
Prin peisaje sau personaje prezentate în diferite ipostaze, tinerii absolvenți reușesc să transmită privitorului trăiri emoționale intense. Printre expozanți se numără și trei elevi care au obținut rezultate bune la Olimpiada Națională de Arte. Și pentru anul școlar următor, Liceul Teoretic Nicolae Titulescu are în oferta educațională o clasă cu specializarea „arte plastice, decorative și design”.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Disney Cup│Competiția preferată a copiilor din Slatina

Peste 1.500 de copii din Slatina s-au întrecut, astăzi, pentru cele 36 de locuri disponibile pentru o excursie de vis la Disneyland Paris. Subiectele au acoperit toată aria curriculară din programa școlară a copiilor, iar dificultatea lor a fost medie spre grea. Cele mai complicate întrebări au fost la matematică, acolo unde geometria le-a dat mari bătăi de cap. Competiția organizată de Primăria Slatina a ajuns, în acest an, la cea de XVI - a ediție.
14 Mai 2024