Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Absolvenți cu atestate de artiști
28.05.2019
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 103

O interesantă expoziție de arte plastice găzduiește, zilele acestea, Biblioteca Județeană Ion Minulescu. Sunt expuse aici lucrările de atestat, realizate de absolvenții clasei de arte plastice de la Liceul Teoretic Nicolae Titulescu din Slatina.


14 absolvenți de arte plastice au vernisat la Biblioteca Județeană o expoziție cu lucrările lor de atestat. Vor să arate publicului cât de talentați sunt tinerii care studiază la Liceul Teoretic Nicolae Titulescu din Slatina, la un profil vocațional.
Prin peisaje sau personaje prezentate în diferite ipostaze, tinerii absolvenți reușesc să transmită privitorului trăiri emoționale intense. Printre expozanți se numără și trei elevi care au obținut rezultate bune la Olimpiada Națională de Arte. Și pentru anul școlar următor, Liceul Teoretic Nicolae Titulescu are în oferta educațională o clasă cu specializarea „arte plastice, decorative și design”.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Evadat fugărit pe străzile Slatinei

Urmărire ca în filme pe străzile Slatinei. Nu cu mașina, ci pe jos. Un evadat care a fugit din spital a fost prins de un polițist local, după ce acesta a alergat după el aproape un kilometru. Individul se afla în arest preventiv pentru tâlhărie și le-a spus polițiștilor care îl păzeau că merge la toaletă. A fugit însă, cu tot cu polițiștii după el, fiind prins și încătușat în centrul orașului de un echipaj de la Poliția Locală Slatina.
15 Iul 2019

Slatina, împânzită de polițiști și jandarmi

Razii de amploare, la Slatina, în acest sfârșit de săptămână. Polițiștii, împreună cu agenții locali și jandarmii au împânzit orașul, seara trecută, au legitimat și amprentat zeci de persoane și au organizat filtre la intrările în municipiu. Controalele au avut ca scop prevenirea și combaterea scandalurilor, a consumului de alcool pe stradă, dar și sancționarea celor care deranjează ordinea și liniștea publică și a persoanelor care fac mizerie în fața blocurilor și a foișoarelor.
19 Iul 2019

Tineri urmăriți international, prinși la Balș

Patru tineri dați în urmărire internațională, după ce autoritățile spaniole au emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru mai multe furturi, au fost prinși de polițiști la Balș. Hoții sunt bănuiți că, anul trecut, au furat zeci de mașini în Spania, pentru a le folosi la spargerea unor locuințe și magazine pe teritoriul acesuiași stat. După ce au fost încătușați, hoții au fost prezentați la Curtea de Apel Craiova, care a hotărât reținerea lor pentru 24 de ore.
18 Iul 2019