Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Parcări și străzi asfaltate pe Cuza Vodă
05.04.2024
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 690

Lucrări aproape de finalizare pe strada Cuza Vodă din Slatina. Sunt asfaltate cele cinci zone de parcări, la care se lucrează de câteva luni pentru modernizarea parcărilor, a trotuarelor și pentru asfaltare. Autoritățile anunță că au extins suprafața de parcare, acolo unde a fost posibil, așa cum au solicitat locatarii din zonă.


Se toarnă asfalt în cinci zone din cartierul Steaua din Slatina. Sunt asfaltate parcările, străzile și trotuarele dintre blocuri, acolo unde betonul se degradase, iar zonele necesitau reparații. Reprezentanții Direcției Administrarea Străzilor și Iluminatului Public din cadrul Primăriei municipiului Slatina spun că a fost mărit numărul locurilor de parcare.
Cei de la DASIP spun că, în anumite zone, poate fi extinsă suprafața locurilor de parcare, dacă acest lucru nu presupune renunțarea la spațiul verde.
După asfaltare, se va trece la amenajarea marcajelor rutiere. Deși termenul pentru finalizarea lucrărilor era unul lung, autoritățile spun că au reușit modernizarea zonelor mult mai repede, pentru a reduce disconfortul locatarilor.
Se va lucra în continuare, tot în cartierul Steaua. Este vorba despre zona Pieței, unde, de asemenea, vor fi reabilitate parcări și străzi degradate.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE