Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„SLATINA SKATE OPEN”, LA PRIMA EDIȚIE
02.05.2024
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 253

Lucrările la Baza Sportivă „Dumitru Dobrescu” din Slatina sunt aproape gata. La finalul acestei luni se va încheia șantierul și va avea loc inaugurarea. Viceprimarul Slatinei aduce ultimele noutăți privind finalizarea acestui proiect, care reprezintă o mândrie pentru municipiul Slatina.


Un proiect la care s-a muncit enorm, spun autoritățile locale, dar care a meritat tot efortul. Este vorba despre Baza Sportivă „Dumitru Dobrescu” din cartierul Progresul din Slatina. Lucrările se vor încheia la finalul acestei luni și va avea loc inaugurarea. Odată cu aceasta, începe prima ediție a concursaului internațional de skatebording „Slatina Skate Open”.
Invitat la emisiunea „Reporter24” de la Olt tv, viceprimarul Slatinei a adus ultimele noutăți.
Autoritățile anunță că locurile pentru această competiție au fost ocupate, iar printre participanți se numără și iubitori ai acestui sport care vor veni din străinătate.
Fostul ștrand din Progresul are acum o altă față. Au fost amenajate alei, trotuare, zona de skate, teren de fotbal, teren de baschet, un spațiu comercial, amfiteatru, locuri de joacă și spații verzi generoase. Zona a fost transformată într-un mare parc ce oferă condiții optime pentru diverse activități sportive, de recreere și distracție. Proiectul este o realizare importantă pentru Primăria municipiului Slatina.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Disney Cup│Competiția preferată a copiilor din Slatina

Peste 1.500 de copii din Slatina s-au întrecut, astăzi, pentru cele 36 de locuri disponibile pentru o excursie de vis la Disneyland Paris. Subiectele au acoperit toată aria curriculară din programa școlară a copiilor, iar dificultatea lor a fost medie spre grea. Cele mai complicate întrebări au fost la matematică, acolo unde geometria le-a dat mari bătăi de cap. Competiția organizată de Primăria Slatina a ajuns, în acest an, la cea de XVI - a ediție.
14 Mai 2024