Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Magia copilăriei, de 1 iunie, la Slatina
02.05.2024
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 248

Primăria Slatina pregătește un 1 Iunie de neuitat pentru copiii orașului, plin de surprize și aventuri, în Parcul Tineretului. Sub deviza „Slatina. Orașul Copiilor”, autoritățile locale au luat toate măsurile necesare pentru a asigura o zi de sărbătoare plină de bucurie și distracție pentru cei mici.


 Cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, pe 1 Iunie, municipalitatea slătineană va organiza o nouă ediție „Slatina. Orașul Copiilor”. Evenimentul va găzdui o varietate de ateliere și activități captivante, menite să îi încânte pe micuții slătineni și să le ofere oportunitatea de a se bucura de momente de joacă și creativitate alături de prieteni și familie. Reprezentanții primăriei promit că vor amenaja ateliere care să îi încurajeze pe copii să exploreze diverse domenii și să își dezvolte abilitățile într-un mod distractiv și interactiv.
Pentru a întregi atmosfera de sărbătoare, municipalitatea va oferi două mari surprize: o lansare spectaculoasă de 1.000 de baloane multicolore, care vor încânta privirile tuturor și o paradă a personajelor Disney, care vor aduce în viață magia poveștilor preferate ale copilăriei.

Astfel, 1 Iunie se anunță a fi o zi memorabilă și plină de emoție pentru copiii din Slatina.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Disney Cup│Competiția preferată a copiilor din Slatina

Peste 1.500 de copii din Slatina s-au întrecut, astăzi, pentru cele 36 de locuri disponibile pentru o excursie de vis la Disneyland Paris. Subiectele au acoperit toată aria curriculară din programa școlară a copiilor, iar dificultatea lor a fost medie spre grea. Cele mai complicate întrebări au fost la matematică, acolo unde geometria le-a dat mari bătăi de cap. Competiția organizată de Primăria Slatina a ajuns, în acest an, la cea de XVI - a ediție.
14 Mai 2024