Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina│Ecran LED gigant pentru Euro 2024
02.05.2024
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 591

Primăria Slatina pregătește o surpriză de proporții pentru iubitorii de fotbal! În spiritul Campionatului European de Fotbal din 2024, care aduce o revenire a României pe scena internațională, municipalitatea va transforma un spațiu din Parcul Tineretului, într-un adevărat paradis pentru fanii sportului rege.


Timp de o lună, o zonă din Parcul Tineretului va fi echipată cu tot ce este necesar pentru ca microbiștii slătineni să se bucure de fiecare moment al Campionatului European de Fotbal, la care va juca și România. Și asta pentru că Primăria Slatina va amplasa un ecran LED imens, garantând o experiență de vizionare de neuitat, iar cele 200 de fotolii puff vor asigura confortul necesar în timpul partidelor.
Și nu puteți să vă faceți griji în privința hranei și băuturii, pentru că va exista un spațiu special dedicat alimentației publice, astfel încât să vă puteți bucura de meciuri într-un mediu relaxant și plin de energie.
La Euro 2024, România va avea meci, pe 17 iunie când va lupta cu Ucraina, urmat de confruntări cu Belgia pe 22 iunie și Slovacia pe 26 iunie. Așadar, pregătiți-vă să trăiți fiecare moment al Campionatului European 2024 alături de alți pasionați de fotbal din Slatina, în Parcul Tineretului.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Disney Cup│Competiția preferată a copiilor din Slatina

Peste 1.500 de copii din Slatina s-au întrecut, astăzi, pentru cele 36 de locuri disponibile pentru o excursie de vis la Disneyland Paris. Subiectele au acoperit toată aria curriculară din programa școlară a copiilor, iar dificultatea lor a fost medie spre grea. Cele mai complicate întrebări au fost la matematică, acolo unde geometria le-a dat mari bătăi de cap. Competiția organizată de Primăria Slatina a ajuns, în acest an, la cea de XVI - a ediție.
14 Mai 2024