Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
CAS Olt, controale la furnizorii de servicii medicale
17.04.2024
Autor articol: Dana Mihaila
Vizualizari: 160

Au fost controale la furnizorii de servicii medicale din județ. Reprezentanții Casei de Asigurări de Sănătate Olt au verificat programul de lucru, activitatea acestora, dar și posibile nereguli. Și au fost identificate probleme la mai multe cabinete, motiv pentru care le-a fost imputată medicilor suma de aproape 170.000 de lei.


 Medici de familie, farmacii, clinici private, toți acești furnizori de servicii medicale aflați în contract cu Casa de Asigurări de Sănătate au fost verificați în această perioadă. O echipă a Serviciului Control din cadrul CAS a efectuat zeci de acțiuni de control în județ.
Verificările au vizat: modul de respectare a clauzelor contractuale,
concordanța serviciilor medicale contractate, raportate de furnizor și decontate de casa de asigurări de sănătate cu serviciile medicale consemnate în evidențele cabinetelor medicale, respectarea programului de lucru precum și modul derulării contractului și a condiţiilor existente la momentul evaluării.
Potrivit CAS, unele cabinete medicale nu respectau programul de lucru. În urma acțiunilor de control a fost imputată furnizorilor verificați contravaloarea serviciilor medicale pentru neregulile găsite, respectiv, de 168.188 de lei. Este vorba despre servicii raportate la CAS Olt, cu nerespectarea prevederilor legale şi a obligaţiilor contractuale.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE