Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Primera, prima clinică privată cu sală de operație
01.04.2024
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 2762

Servicii medicale de top, cea mai nouă și performantă aparatură, cu o echipă de medici de elită și intervenții chirurgicale complexe și de înfrumusețare. De toate acestea puteți beneficia la Clinica Primera din Slatina. Noul centru medical a fost inaugurat în weekwend și vine cu un concept inovator de diagnostic, investigații și tratament pentru pacienții săi.


S-a deschis cea mai nouă și modernă clinică din Slatina. Clinica Medicală Primera oferă o gamă largă de servicii medicale și, cel mai important, este singura clincă din Slatina care are o sală de operații. Medici tineri și de elită vor lucra aici, unde au la dispoziție cea mai nouă și performantă aparatură medicală.
Încă de la intrare, clinica își întâmpină pacienții într-un ambient cald și primitor. Nu este doar o clinică modernă în care pacienții vin să se trateze, ci și un loc prietenos care îi face, în timpul petrecut aici, să uite de suferința lor.
Pentru a oferi cele mai bune servicii medicale, Clinica Primera a ales cei mai buni specialiști. Un conferențiar universitar, un profesor și asistenți ununiversitari se află printre medicii de top care vor lucra aici. Astfel, dacă aveți o problemă de sănătate și căutați un specialist sau doriți investigații medicale amănunțite, intervenții chiruirgicale simple, ori complexe sau dacă solicitați servicii de înfrumusețare, la Primera găsiți soluțiile ideale.
Primera pune mare accent pe sănătatea femeii. Fie că vorbim despre investigații la sân, control ginecologic sau endocrinologic, ori alte probleme medicale, aici pot fi găsiți cei mai buni specialiști.
La inaugurarea clinicii au participat zeci de cadre medicale, invitați de suflet și apropiați ai soților Craioveanu, cei care au pus bazele acestui Centru de sănătate modern la Slatina.
Pentru a putea beneficia de consultații gratuite la cele trei specilaități aflate în contract cu Casa de Asigurări de Sănătate, respectiv: Oftalmologie, Stomatologie și Psihiatrie, pacienții au nevoie de un bilet de trimitere de la medicul de familie. Informații pentru programări și acordarea serviciilor medicale pot fi găsite pe site-ul Clinicii Primera Slatina și pe pagina de Facebook.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE