Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Limitatoare de viteză la „Radu Greceanu”
11.04.2024
Autor articol: Dana Mihaila
Vizualizari: 602

Au fost montate limitatoare de viteză, astăzi, la Colegiul Național „Radu Greceanu” din Slatina. Decizia a fost luată de autorități, la solicitarea locuitorilor din zonă, pentru că, deși este un liceu acolo, unii șoferi circulau cu viteză.


 De astăzi, sunt limitatoare de viteză în fața Colegiului Național „Radu Greceanu” din Slatina. Reprezentanții Direcției Administrarea Străzilor și Iluminatului Public din cadrul Primăriei municipiului spun că măsura a fost luată în urma unor solicitări venite din partea locuitorilor din această zonă.
Cei de la DASIP spun că pot fi montate în continuare limitatoare de viteză, atât în zonele de case, dar și în zona blocurilor, dacă există cereri, iar solicitarea este aprobată de comisia din cadrul Primăriei Slatina, din care fac parte și reprezentanți ai Poliției.
De asemenea, DASIP spune că sunt în lucru cereri și pentru alte solicitări venite din partea cetățenilor, privind îmbunătățirea circulației rutiere în municipiul Slatina.
O altă măsură luată de autoritățile locale, atât pentru siguranța elevilor, dar și cea a pietonilor și a traficului rutier, se referă la montarea seamfoarelor cu buton. Trei astfel de semafoare au fost amplasate recent, unul dintre ele fiind chiar în zona Colegiului Național „Ion Minulescu”.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Disney Cup│Competiția preferată a copiilor din Slatina

Peste 1.500 de copii din Slatina s-au întrecut, astăzi, pentru cele 36 de locuri disponibile pentru o excursie de vis la Disneyland Paris. Subiectele au acoperit toată aria curriculară din programa școlară a copiilor, iar dificultatea lor a fost medie spre grea. Cele mai complicate întrebări au fost la matematică, acolo unde geometria le-a dat mari bătăi de cap. Competiția organizată de Primăria Slatina a ajuns, în acest an, la cea de XVI - a ediție.
14 Mai 2024