Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Noutățile „Slatina City Run” 2024
10.04.2024
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 275

Primăria Slatina va organiza și în acest an evenimentul de promovare a mișcării sportive „Slatina City Run”. Perioada înscrierilor a început deja, iar toți iubitorii de cros, dar și a cursei de 18 km sunt așteptați să ia parte la această ediție a competiției. În acest an sunt disponibile 350 de locuri, iar premiile în bani vor fi, și în acest an, consistente.


 19 mai este ziua în care Primăria Slatina va organiza cea de-a cincea ediție a evenimentului sportiv „Slatina City Run”. Competiția vine în acest an cu două modificări în ceea ce privește distanța celor două categorii de curse. Proba de cross va avea o lungime de 6 km, alergătorii fiind nevoiți să o parcurgă o singură dată. Și proba de semi-maraton a fost modificată. Distanța totală va fi de 18 km, traseul fiind identic cu cel al probei de cross, dar repetată de trei ori.
Startul competiției va avea loc pe Aleea Eroilor din Parcul Tineretului, iar participanții vor traversa principalele artere din cartierele Tunari, Primăverii, Zahana, Crișan, A.C.R. și Bld. A.I.Cuza. De asemenea, ca în fiecare an, Primăria Slatina va amenaja și trei puncte de hidratare: unul în fața Spitalului Județean de Urgență Slatina, unul la Biblioteca Județeană „Ion Minulescu”, iar cel de-al treilea în zona Parcului Tineretului.
Premiile pentru cele două tipuri de curse se vor acorda pentru fiecare categorie de vârstă în parte, atât pentru probele de masculin, cât și pentru cele de feminin, iar cuantumul lor variază între 200 și 1.500 lei. În plus, fiecare participant va primi câte un tricou de competiție, iar la final, câte o diplomă și medalie de participare.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Disney Cup│Competiția preferată a copiilor din Slatina

Peste 1.500 de copii din Slatina s-au întrecut, astăzi, pentru cele 36 de locuri disponibile pentru o excursie de vis la Disneyland Paris. Subiectele au acoperit toată aria curriculară din programa școlară a copiilor, iar dificultatea lor a fost medie spre grea. Cele mai complicate întrebări au fost la matematică, acolo unde geometria le-a dat mari bătăi de cap. Competiția organizată de Primăria Slatina a ajuns, în acest an, la cea de XVI - a ediție.
14 Mai 2024