Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Metalurgic/Pratică Erasmus+ în Spania
10.04.2024
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 218

22 de elevi ai Liceului Tehnologic Metalurgic vor învăța să pună în practică toate noțiunile teoretice predate la școală din domeniul mecanicii la o firmă din Spania. Pentru a putea ajunge la partenerii spanioli, unitatea de învățământ va primi un sprijin financiar din partea Primăriei Municipiului Slatina.


 „Professional skills for a future workspace”. Este cel mai recent proiect Erasmus+ pe care Liceul Tehnologic Metalurgic îl implementează în acest an școlar, cu un grant de aproape 59.000 de euro. Proiectul presupune participarea elevilor de clasa a IX - a și a X - a de la profilul tehnician mecanic la stagii de pregătire practică, organizate în parteneriat cu o companie de profil din Spania.
Pentru a putea asigura fluxul din Spania, Primăria Municipiului Slatina a acordat un sprijin financiar considerabil, astfel încât elevii participanți la acest proiect să poată susține cheltuielile necesare asigurate prin proiect.
Grupul care va desfășura timp de două săptămâni acest stagiu de practică în Spania va fi însoțit de profesorii Anișoara Dima, Mihaela Lupu și Iulica Cărămidă. Erasmus+ este un program al Uniuinii Europene și are ca scop dezvoltarea educațională și culturală a copiilor, formarea lor profesională, dar și implementarea mai multor inițiative de tineret și sport.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Disney Cup│Competiția preferată a copiilor din Slatina

Peste 1.500 de copii din Slatina s-au întrecut, astăzi, pentru cele 36 de locuri disponibile pentru o excursie de vis la Disneyland Paris. Subiectele au acoperit toată aria curriculară din programa școlară a copiilor, iar dificultatea lor a fost medie spre grea. Cele mai complicate întrebări au fost la matematică, acolo unde geometria le-a dat mari bătăi de cap. Competiția organizată de Primăria Slatina a ajuns, în acest an, la cea de XVI - a ediție.
14 Mai 2024