Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Piatra-Olt: Canalizare pentru toți
21.09.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 440

Lipsa canalizării creează mari probleme locuitorilor din orașul Piatra Olt. Pentru cei care vor să aibă condiții de trai decente, adică o baie și o bucătărie în casă, costurile sunt ridicate, iar oamenii sunt nevoiți să găsească diferite soluții. Proiectul primăriei de modernizare și extinderea rețelei de canalizare, în tot orașul, îi va scuti pe locuitori de acest chin.


De ani buni, la Piatra Olt nu s-au mai făcut investiții în ceea ce privește rețeaua de canalizare. Astfel, doar o parte dintre locuitori beneficiază de o astfel de facilitate. Cei mai mulți sunt nevoiți să improvizeze, dacă vor să aibă o baie în casă și o bucătărie.
Locuitorii din Piatra Olt spun că promisiuni au existat dintotdeauna, dar lucrurile au rămas la fel. De ani buni, în lipsa canalizării, oamenii se confruntă cu diferite probleme.
Viceprimarul Nicușor Rada spune că oamenii vor scăpa de această problemă. Primăria și reprezentanții Companiei de Apă Olt vor aduce confortul locuitorilor din Piatra Olt. A fost semnat ordinul de începere a lucrărilor, iar constructorul deschide șantierul.
Va fi introdusă rețea de canalizare pe absolut toate străzile din satele:
-Criva: străzile Fundeni, Argeșanu, Calinderu, Măricești, Sârbeni, Criveni și Toamnei;
-Piatra Sat: străzile Traian, Aluniș, 1 Decembrie, Ionel Marian, strada Jugăriei, Grădiniței, Învierii, Unirii, Grănicerilor, Aviator Ion Iliescu;
-Piatra Olt: străzile Primăverii, CFR-istului, Aleea Nucului, Crângu Ursului, Caragea.

Proiectul de extindere și modernizare a rețelei de canalizare la Piatra Olt se va finaliza în anul 2023.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olimpicii Oltului, la Olimpiada Națională de Română

Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română pentru elevii de gimnaziu se va desfășura, în această săptămână la Slatina. Județul Olt va fi reprezentat de 12 elevi din unități de învățământ din Slatina, Caracal, Corabia și Drăgănești-Olt. Emoțiile sunt mari, iar așteptările pe măsură. Pentru copii, organizarea olimpiadei la Slatina este un avantaj psihic, chiar dacă mulți dintre ei și-ar fi dorit să exploreze obiectivele turistice din celelalte județe ale României.
16 Apr 2024