Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina: Sport și distracție în noul parc
18.02.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 760

Parcul de la unitatea militară va fi un loc perfect pentru sport și mișcare în aer liber. În proiect sunt prevăzute un teren de sport multifuncțional cu tribune, o pistă de alergare, aparate de fitness în aer liber și locuri de joacă noi, toate fiind în această perioadă în amenajare.


Noul parc amenajat de Primăria Slatina pe terenul fostei unități militare nu va fi doar o oază de liniște și verdeață. Autoritățile au inclus în proiect și zone destinate iubitorilor de mișcare, dar și spații generoase de joacă. Acestea din urmă vor avea inclusiv aparte de fitness, spune reprezentantul constructorului, care pregătește deja terenul pentru amplasare lor.
Terenul de sport va fi unul multifuncțional, cu suprafață de tartan și tribune. Amplasamentul a fost stabilit, iar primele lucrări au fost finalizate.
Noul parc va dispune și de un sistem de iluminat inteligent, care prevede inclusiv jocuri de lumini pe alei. În prezent, pe șantier se lucrează intens, iar constructorul spune că vrea să finalizeze lucrările cât mai curând.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olimpicii Oltului, la Olimpiada Națională de Română

Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română pentru elevii de gimnaziu se va desfășura, în această săptămână la Slatina. Județul Olt va fi reprezentat de 12 elevi din unități de învățământ din Slatina, Caracal, Corabia și Drăgănești-Olt. Emoțiile sunt mari, iar așteptările pe măsură. Pentru copii, organizarea olimpiadei la Slatina este un avantaj psihic, chiar dacă mulți dintre ei și-ar fi dorit să exploreze obiectivele turistice din celelalte județe ale României.
16 Apr 2024