Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Au renunțat la casele ANL
18.07.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 1675

Fie că și-au cumpărat o locuință, fie că au moștenit-o, o parte din chiriașii ANL din Slatina au renunțat la casele care le-au fost repartizate. În locul lor vor veni alte familii care întrunesc toate condițiile și care au cele mai mari punctaje pentru a beneficia de o astfel de casă. Până acum au fost repartizate șase din cele 15 locuințe eliberate de foștii chiriași.


 Din cele 244 de garsoniere și apartamente pe care le are Agenția Națională pentru Locuințe la Slatina, 15 au fost eliberate în ultima perioadă. Direcția Administrarea Patrimoniului a decis că acestea trebuie distribuite către cei aflați pe lista de așteptare, în ordinea punctajelor acumulate.
Doar șase din cele 15 familii înștiințate să se prezinte la sediul Direcției de Patrimoniu au venit să preia locuințele de închiriat.
Achiziționarea unei locuințe într-un alt imobil sau moștenirea unei case le-au determinat pe cele 15 familii să renunțe la garsonierele sau apartamentele primite din partea ANL.
Chiriașii ANL plătesc lunar între 100 și 300 lei chirie pentru locuințele în care stau și au posibilitatea să le cumpere, cu plata în rate.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Slatina│Petrecere tradițională de 1 Mai, la pădure

Tradiția slătinenilor de a petrece ziua de 1 Mai la Pădurea Strehareți a revenit. Într-o atmosferă de sărbătoare, oamenii au venit cu drag în locul lor preferat. S-au prins în hore și sârbe, au petrecut cu bere și mici alături de cei dragi și s-au relaxat într-un colț verde de poveste. La eveniment au participat și reprezentanții administrației locale și județene, dar și mai mulți senatori și deputați.
01 Mai 2024