Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Șoferii, avertizați să parcheze corect
08.02.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 1042

Polițiștii locali derulează zilele acestea o campanie de informare a șoferilor, în legătură cu noul regulament care permite ridicarea mașinilor parcate neregulamentar. Oamenii legii le-au explicat conducătorilor auto care își lăsaseră mașinile unde nu trebuie ce sancțiuni riscă, de la 1 martie. Potrivit noilor reglementări, pe lângă amenda pentru parcarea neregulamentară, vor plăti și pentru ridicarea autoturismului.


 Noul regulament, care permite ridicarea mașinilor parcate ilegal, este în vigoare, dar va fi aplicat doar după o campanie de informare a slătinenilor în legătură cu prevederile acestuia. De aceea, polițiștii locali ies zilnic pe străzi, să stea de vorbă cu șoferii. În această dimineață, pe strada Primăverii, în mai puțin de 20 de minute, oamenii legii au găsit trei mașini lăsate foarte aproape de trecerile de pietoni.
Șoferii se scuză și spun că nu sunt suficiente locuri de parcare în această zonă.
Pietonii susțin însă măsura de ridicarea a mașinilor parcate neregulamentar. Blochează traficul pe străzile principale și sunt un pericol, dacă sunt lăsate în apropierea trecerilor de pietoni.
Potrivit regulamentului aprobat recent de Consiliul Local Slatina și aplicat de la 1 martie, șoferii care vor lăsa mașinile în locuri nepermise vor plăti, pe lângă sancțiunea acordată de polițiști conform Codului Rutier și taxa de 300 de lei pentru ridicarea mașinii.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

TMK-ARTROM scrie încă o poveste de succes

Protocol de gradul zero la TMK-ARTROM, la lansarea oficială a complexului de tratamente termice pentru țevi din oțel. Reprezentanții companiei au primit vizita unor oaspeți de seamă. Printre ei s-au aflat președintele Consiliului de Administrație al TMK, ambasadorul Federației Ruse la București, reprezentanți ai Guvernului României, Parlamentului, reprezentanții autorităților locale și centrale, parteneri comerciali, clienții și furnizorii companiei.
16 Feb 2018