Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Amenzi usturătoare pentru poluare
18.11.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 435

Activitate intensă desfășurată de comisarii Gărzii de Mediu Olt, în ultimele luni. Deșeuri depozitate necorespunzător și ateliere de dezmembrări neconforme sunt doar două nereguli grave constate. Mai mult decât atât, unei ferme de porci i s-a suspendat activitatea pentru că și-a populat exploatația fără a avea autorizație.


239 de inspecții au fost efectuate în ultimele două luni de angajații Gărzii de Mediu din Olt. Cele mai multe verificări au fost neplanificate și au vizat respectarea legislației privind protecția mediului. În paralel, comisarii au desfășurat mai multe acțiuni tematice în colaborare cu alte instituții.
Amenzi usturătoare au primit și trei primării oltene. Aici comisarii au constat că deșeurile din localitate erau depozitate în afara spațiilor autorizate. Pe lângă avertismente și sancțiuni contravenționale, unei ferme i s-a suspendat activitatea.
Vizitate de angajații Gărzii de Mediu au fost și atelierele de dezmembrări auto. Mai multe firme au fost amendate pentru deficiențele constatate.
Aproape 100.000 de lei este valoarea totală a amenzilor aplicate persoanelor, dar și firmelor prinse pe picior greșit de inspectorii de la Garda de Mediu Olt.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE