Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Marii câștigători ai Olimpiadei Naționale de Română
22.04.2024
Autor articol: Miruna Ivan
Vizualizari: 2067

Emoțiile au luat sfârșit pentru elevii care au participat săptămâna trecută la Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română, desfășurată la Slatina. Cei mai buni dintre ei au fost felicitați și aplaudați la scenă deschisă, în acest weekend, în cadrul festivității de premiere.


Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română organizată anul acesta la Slatina a luat sfârșit. Ieri a avut loc premierea oficială, acolo unde zeci de elevi din toată țara au urcat pe scena Palatului Copiilor „Adrian Băran” pentru a-și lua premiile. Festivitatea de deschidere a fost susținută atât de inspectorul școlar general Adrian Bărbulete și reprezentantul Ministerului Educației, Daniel Georgescu.
Copiii au urcat pe rând pe scenă, pentru a-și ridica premiile, în aplauzele publicului din sală. Emoțiile au fost mari, iar copiii s-au bucurat din plin de rezultatele obținute.
Evenimentul a fost organizat de Inspectoratul Școlar Județean, în parteneriat cu Primăria Slatina și Palatul Copiilor „Adrian Băran”. De asemenea, Clubul Rotary Slatina s-a implicat în premierea acestor elevi de top și a oferit tuturor câștigătorilor câte un volum de carte.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE