Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Polițiștii olteni, pregătire pentru performanță
23.04.2024
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1043

Pregătire intensă pentru polițiștii olteni. O serie de 20 de angajați ai Poliției Olt a început, astăzi, antrenamentele pe care le fac periodic, pentru a fi pregătiți să intervină în orice condiții, în meseria lor. Polițiști specializați i-au ajutat la orele de pregătire fizică, dar și în cele de folosire a armamentului din dotare.


20 de polițiști olteni au început pregătirea, săptămâna aceasta, pentru a fi gata de intervenție în orice moment și în orice condiții. Sunt agenți și ofițeri din tot județul, care vin la Slatina pentru a desfășura pregătirea fizică periodică. Cei care îi instruiesc sunt polițiști specializați ai Serviciului de Pregătire Profesională Olt. Azi dimineață, antrenamentul lor a început la Pădurea Strehareți din Slatina.
Activitatea a continuat la poligonul de tragere din cadrul Școlii de Poliție din Slatina, unde polițiștii au participat la ședințe de instructaj.
Mâine, polițiștii olteni vor experimenta conducerea defensivă. Pentru că în misiunile lor este nevoie să cunoască și acest tip de conducere, mai ales atunci când urmăresc infractori.
Iar joi, polițiștii vor participa la activități de tactică și autoapărare la Sala de Sport „Crișan” a Direcției Județene pentru Sport și Tineret Olt. Tot în această perioadă sunt pregătiți și elevii Școlii de Poliție de la Câmpina, care își desfășoară stagiul de practică la Poliția Olt. 120 de elevi învață în acest moment, de la polițiști cu experiență, cum să își desfășoare activitatea cu profesionalism.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE