Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Continuă „Mesajul meu Antidrog”
18.02.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 259

Reprezentanții Antidrog Olt continuă lupta împotriva drogurilor. Și anul acesta va fi organizat concursul național „Mesajul meu Antidrog”. Astăzi au început înscrierile, iar elevii de la unitățile de învățământ oltene sunt invitați să participe la acest proiect. La final, cei mai buni vor fi recompensați cu premii oferite de Primăria municipiului Slatina.


 Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Olt continuă și anul acesta să organizeze concursuri în rândul elevilor din unitățile de învățământ oltene. În aceste zile a fost lansată ediţia a XV-a a concursului naţional „Mesajul meu antidrog”.
Eseu literar, film de scurt metraj, spot și lucrări de arte vizuale sunt secțiunile la care elevii se pot înscrie pentru a transmite un mesaj antidrog.
Înscrierile au început astăzi. În perioada 20-27 aprilie 2018 va avea loc evaluarea lucrărilor înscrise în concurs. Printre partenerii concursului se află și Primăria municipiului Slatina, care va oferi câștigătorilor premii și diplome.
Ediţia din acest an are ca obiectiv general creşterea nivelului de informare, educare şi conştientizare a şcolarilor în privința pericolului pe care îl reprezintă drogurile. În perioada 10-15 mai 2018 va avea loc transmiterea lucrărilor câștigătoare ale locurilor I la fiecare secțiune a concursului județean, care se vor califica în faza națională, organizată de către Agenția Națională Antidrog, între 15 mai - 5 iunie 2018.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE