Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Tineri răniți grav în accident. Șoferul, băut și fără permis
22.04.2024
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 210

Weekend sângeros pentru doi tineri, care au ajuns în stare gravă la spital, în urma unui teribil accident rutier. Nenorocirea s-a întâmplat sâmbătă noaptea, în comuna Șopârlița. La volan se afla una dintre victime, iar polițiștii spun că nu avea permis și consumase alcool.


La data de 20 aprilie, în jurul orei 00:00, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe Drumul Județean 644, în afara comunei Șopârlița, a avut loc un eveniment rutier.
La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Poliției orașului Balș.

Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că un autoturism condus de către un tânăr de 24 de ani, din municipiul Caracal, din cauze ce urmează a fi stabilite în cursul cercetărilor, ar fi părăsit partea carosabilă și ar fi intrat în coliziune cu un gard din beton.

În urma evenimentului rutier, conducătorul auto și un tânăr de 21 de ani, din municipiul Caracal, pasager în autoturism, au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportați la Spitalul Județean de Urgență Slatina.
Potrivit medicilor slătineni, ambii tineri au fost găsiți inconștienți în urma accidentului.
Mai grav rănit este pasagerul, care se află în comă și a fost transferat la un spital din Craiova.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE