Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Profesorii, specializați să prevină drogurile în școli
26.04.2024
Autor articol: Dana Mihaila
Vizualizari: 221

Cursuri importante pentru profesorii consilieri de la școlile din județul Olt. Ei au participat la o ședință de formare susținută de specialiștii antidrog, pentru prevenirea consumului de droguri în rândul elevilor.


 Profesorii sun cei mai importanți când vine vorba despre prevenirea consumului de droguri în școli. De aceea, specialiștii Antidrog au organizat ședințe de formare cu profesorii consilieri de la școlile din județul Olt.
31 de profesori consilieri școlari din cadrul Centrului Județean de Resurse și Asistență Educațională (CJRAE) au participat la cursul de formare în domeniul drogurilor, organizat de Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog (CPECA) al Agenţiei Naţionale Antidrog .
Cursul, destinat profesorilor consilieri școlari din județ, a fost susţinut de formatori acreditatați din cadrul Agenţiei Naţionale Antidrog-Centrul Regional de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Craiova. A fost prevăzut ca activitate specifică în Planul de acţiune în domeniul drogurilor la nivelul judeţului, 2022-2026, cu scopul de a contribui la dezvoltarea reţelei de profesionişti cu atribuţii în domeniu.
Astfel, profesorii consilieri olteni vor fi pregătiți să le vorbească elevilor despre prevenirea acestui viciu periculos.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE