Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Parcul „Nifon Criveanu”, inaugurat cu fast
03.06.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 515

Zi de mare sărbătoare în comuna Slătioara. Autoritățile au inaugurat Parcul „Nifon Criveanu”, un obiectiv mult așteptat de locuitorii de aici. La eveniment au participat reprezentanți ai administrației județene, dar și ai unor instituții naționale.


Slătioara are un parc nou. Acesta se află în mijlocul comunei și poartă numele primului Mitropolit al Olteniei, Nifon Criveanu, cel care și-a pus amprenta asupra locului prin numeroasele fapte de aleasă omenie. Noul parc este o oază de verdeață pentru locuitorii de aici, cu băncuțe, flori dar și o impresionantă sculptură reprezentând chipul lui Nifon Criveanu. Obiectivul a fost inaugurat în prezența Preasfințitului Sebastian, care a oficiat o slujbă împreună cu un sobor de preoți. Un moment emoționant l-a constituit dezvelirea monumentului din centrul parcului.
Aproximativ o lună și jumătate s-a lucrat intens pentru ca duminică, parcul să poată fi inaugurat. Pentru această investiție, autoritățile locale au alocat 16.000 de lei.
La eveniment au participat reprezentanți ai administrației județene, dar și ai unor instituții naționale.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Povestea din spatele unui copil de 10

Județul Olt a devenit o pepinieră a facultăților de renume din țară și din străinătate, prin minunații copii care reușesc să obțină performanțe școlare de excepție. Maria este un astfel de exemplu, după ce a luat 10 pe linie la toate materiile, inclusiv la BAC. Tânăra a făcut multe sacrificii, iar, ca o încununare a efortului depus, visul ei a devenit realitate, fiind deja admisă la Universitatea Politehnică din București.
03 Iul 2020