Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Tinerii, implicați în proiecte educative
11.12.2019
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 227

Edupurtus continuă seria de activități Erasmus. Proiectul de suflet al asociației, ,,Arta împotriva violenței” s-a aflat ieri la ultima activitate. Asociația cultural-educativă din Slatina, în parteneriat cu Biblioteca Județeană ,,Ion Minulescu”, a desfășurat o conferință pentru a disemina rezultatele proiectelor sale europene.


Sala principală a Bibliotecii Județene ,,Ion Minulescu” a fost ieri locul de întâlnire al Asociației Edupurtus. Proiectul ,,Arta împotriva violenței” a oferit participanților la schimburile de bune practici, competențe și motivații noi de a folosi arta în scopul educației și reducerii comportamentelor agresive în rândul adolescenților
Al doilea proiect al asociației, intitulat ,,TIC și mijloace media în serviciul educației incluzive”, a oferit formatorilor asociației tehnici de folosire a instrumentelor TIC și ale programelor creative oferite de evoluția în domeniul IT.
Proiectele de tip Erasmus + vor continua și în anii următori. Asociația Edupurtus are în plan încă 3 proiecte europene ce au ca scop educația interculturală și incluzivă a tinerilor slătineni.
 

Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Tânără de 18 ani, ucisă pe trecere

Sfârșit tragic pentru o tânără de 18 ani, din localitatea Coteana. Ea și-a pierdut viața, seara trecută, după ce a fost lovită de o mașină, chiar pe trecerea de pietoni. Șoferul le-a spus polițiștilor că nu avea viteză mare și a observat-o târziu pe tânăra care se angajase în traversare. Medicii și paramedicii de la SMURD au resuscitat-o timp de o oră, în speranța că o pot salva victima. Din păcate, nu au mai putut face nimic pentru ea.
18 Feb 2020

Starea tehnică a mașinilor, la control

Zeci de mașini au fost controlate, astăzi, de polițiștii Biroului Rutier Slatina și de reprezentanții Registrului Auto Român. Aceștia au acționat în două localități din județ, unde au verificat starea tehnică a vehiculelor, încercând să prevină în acest fel accidentele de circulație. În doar câteva ore, au fost reținute mai multe certificate de înmatriculare și permise de conducere, iar șoferii au primit termen de remediere a problemelor găsite la mașini.
19 Feb 2020