Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Atelierul de fantezie, în așteptarea Moșului
05.12.2019
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 326

Elevii și profesorii de la Palatul Copiilor ,,Adrian Băran” din Slatina și-au prezentat astăzi noua colecție de decorațiuni de Crăciun. A devenit o tradiție pentru cei mici ca în luna decembrie să își confecționeze tot felul de obiecte care le vor face casa mai frumoasă, de Sărbători.


Prichindeii de la Palatul Copiilor se pregătesc de sosirea lui Moș Crăciun. În cadrul Atelierului de fantezie, copiii au realizat diferite decorațiuni de sărbătoare pentru a-l întâmpina pe Moșul așa cum se cuvine. Au decupat, au lipit și au făcut chiar și origami, iar munca a fost îmbinată cu bucuria și magia sărbătorilor. Micuții își vor lua creațiile acasă pentru a se mândri cu ele în fața tuturor.
În cadrul atelierului de fantezie sunt folosite cele mai modene tehnici de asimilare a informației din cadrul educației non formale, cum ar fi hands-on-projects, playfull learning sau comunicare empatică.
Palatul Copiilor s-a remarcat de-a lungul timpului ca o instituţie de bază în cadrul comunităţii, prin rolul esenţial pe care îl are în pregătirea tinerei generaţii, rol ce vizează formarea unor cetăţeni responsabili.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE