Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Plăți APIA pentru crescătorii de bovine
15.04.2024
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 106

Noi sume de bani în contul crescătorii de animale din Olt. Este vorba despre plata aferentă ajutorului de stat în sectorul bovinelor de carne și al bubalinelor, aprobat de Guvernul României sub formă de grant în valoare de 100 euro pe cap de animal.


21 martie a fost ultima zi în care crescătorii de vaci de carne și bivolițe au putut solicita un nou ajutor financiar, prin depunerea unei cereri de solicitare la APIA Olt. Este vorba despre subvenția de 100 de euro pe cap de animal, bani pe care satul îi oferă în contextul crizei provocate de agresiunea Rusiei împotriva Ucrainei. Vestea bună este că, toți fermierii eligibili au primit banii în conturi, susțin oficialii Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură Olt.
La nivel național, prin această formă de sprijin, aproximativ patru mii de crescători de animale au primit peste 51 milioane de lei.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Disney Cup│Competiția preferată a copiilor din Slatina

Peste 1.500 de copii din Slatina s-au întrecut, astăzi, pentru cele 36 de locuri disponibile pentru o excursie de vis la Disneyland Paris. Subiectele au acoperit toată aria curriculară din programa școlară a copiilor, iar dificultatea lor a fost medie spre grea. Cele mai complicate întrebări au fost la matematică, acolo unde geometria le-a dat mari bătăi de cap. Competiția organizată de Primăria Slatina a ajuns, în acest an, la cea de XVI - a ediție.
14 Mai 2024