Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Termen limită de depunere a cererii de plată
02.04.2024
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 215

Agricultorii din Olt au la dispoziție o lună pentru a solicita subvenția la motorină pe primul trimestru din acest an. Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură reamintește acestora că doar până la 30 aprilie se depun cererile de plată pentru ajutorul de stat.


Și anul acesta, subvenția la motorină se obține în baza unei cereri de acord pentru finanțare care se depune anual, la APIA Olt, de regulă în luna decembrie. Ulterior, se depun trimestrial cereri de rambursare, în prima lună după încheierea unui trimestru. Astfel, pentru perioada ianuarie-martie 2024, fermierii trebuie să depună cererile de plată.
Anul trecut, fermierii din județ care au utilizat motorină subvenționată au primit milioane de lei în conturi.
Subvenția APIA pentru motorină pe anul 2024 este de 1,74 lei pe litru, acordându-se ca ajutor de stat sub formă de rambursare.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Disney Cup│Competiția preferată a copiilor din Slatina

Peste 1.500 de copii din Slatina s-au întrecut, astăzi, pentru cele 36 de locuri disponibile pentru o excursie de vis la Disneyland Paris. Subiectele au acoperit toată aria curriculară din programa școlară a copiilor, iar dificultatea lor a fost medie spre grea. Cele mai complicate întrebări au fost la matematică, acolo unde geometria le-a dat mari bătăi de cap. Competiția organizată de Primăria Slatina a ajuns, în acest an, la cea de XVI - a ediție.
14 Mai 2024