Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Olt: Programul „Tomata”, la control
03.03.2020
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 2934

Situație revoltătoare la Direcția pentru Agricultură Olt. Un inginer din cadrul instituției susține că semnătura lui a fost falsificată, iar zeci de fermieri ar fi încasat subvenția de 3.000 de euro pe nedrept. Astăzi, corpul de control al ministerului Agriculturii s-a aflat la Slatina pentru verificări amănunțite în cadrul Programului „Tomata” 2019.


De când a intrat în vigoare, Programul de sprijin pentru cultivatorii de tomate în spații protejate a fost un real succes la nivelul județului Olt. Însă, recent, un angajat al Direcției pentru Agricultură Olt, care a efectuat inspecții în teren în cadrul acestui program a semnalat că aproape 70 de rapoarte poartă semnătura sa, deși nu este el cel care le-a întocmit. Descoperirea a fost întâmplătoare, spune Gabriela Andronie, directorul DAJ Olt. Săptămâna trecută, inginerul a fost desemnat, alături de ceilalți colegi să ordoneze dosarele din Programul Tomata 2019, înainte de a fi arhivate. Atunci el a sesizat această problemă.
Astăzi, corpul de control al ministerului Agriculturii a ajuns la Direcția Agricolă Olt pentru a face verificări în cadrul „Tomata 2019”.
Zilele următoare, se va stabili ce s-a întâmplat mai exact și dacă se poate vorbi despre vreun prejudiciu adus statului, cu aceste nereguli.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE