Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Fotbal│CSM Slatina, încă un sezon în Liga aII-a
22.04.2024
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 177

CSM Slatina și-a atins obiectivul de a rămâne în eșalonul secund fotbalistic și pentru stagiunea viitoare, chiar cu trei etape înainte de încheierea sezonului. Această performanță a fost marcată de o victorie convingătoare, cu scorul de 2-0, pe teren propriu, în fața echipei Viitorul Pandurii Târgu Jiu.


Victorie importantă pentru gruparea de fotbal CSM Slatina, echipă finanțată de Primăria Slatina, în cadrul celei de-a IV-a etape din play-out-ul Ligii a II-a. Echipa tehnicianului Dan Oprescu, a luptat pentru puncte cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu, meci în care Slatina și-a adjudecat victoria, scor 2 la 0, prin golurile marcate de Valentin Alexandru și Mircea Donca.

Primarul municipiului Slatina, Emil Moț, a fost prezent în tribune și a fost martor la această realizare importantă. La finalul meciului, edilul s-a alăturat bucuriei din vestiarul echipei CSM Slatina, felicitând jucătorii și staff-ul tehnic pentru parcursul lor în această stagiune.
„Dragi slătineni,
Felicitări echipei noastre de fotbal, CSM Slatina, pentru calificarea în sezonul următor al Ligii a II- a!
Cu 3 etape înainte de finalul campionatului în Liga a II- a, echipa noastră și-a asigurat prezența și în sezonul următor, prin victoria cu 2-0 împotriva celor de la ACS Viitorul Tg. Jiu, de pe stadionul „1 Mai”!
Felicitări întregii echipe pentru parcursul avut în întreg sezonul competițional!
Hai CSM Slatina!!” a transmis pe pagina sa de Facebook, edilul Moț.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE